THE INNER GAME

Het Innerlijk Spel is het herontdekken en herinneren van je aangeboren natuurlijke leer- en creatievermogens. Het overwinnen van je innerlijke belemmeringen zoals angst, frustraties, twijfels, die optimale resultaten in de weg staan.

Als je dus eerst meer aandacht gaat schenken aan je Inner Game, zal je buitenwereld daar direct op reageren. Je hoeft dan ook niet meer alles om je heen proberen te veranderen voor je succes, want je hebt daar weinig controle over, zoals je al gemerkt zult hebben. Maar je hebt wel zeggenschap over je eigen Inner Game (je gedachten, emoties, energie en uitstraling). Als je eerst meer aandacht besteedt aan je innerlijke spel, zal je vanzelf met gemak winnen in je uiterlijke spel van de omstandigheden. Je bereikt al je wensen bijna moeiteloos.

Dan ben jij een Winnaar van het Leven en geen slachtoffer meer van de omstandigheden en dat bespaart jou een heleboel energie!

 


"Alexander Rutgers is the only professional in the Netherlands in whom I have confidence to coach

The Inner Game effectively" .  

Timothy Gallwey USA, Grondlegger van de Inner Game methode


 

 

 

Dit boek combineert de expertises van Timothy Gallwey, auteur van "The Inner Game " en van twee stressspecialisten. Het legt uit hoe je interne stabiliteit kunt ontwikkelen door middel van een reeks praktische stappen die zijn ontworpen om lezers te helpen om te gaan met stress.

Een gids voor geestelijke gezondheid in de wereld van vandaag.


Meer zelfvertrouwen

Het lijkt wel alsof dingen moeiteloos gaan. Je vertrouwt meer op je eigen kunnen, op dat je kunt bereiken wat je maar wilt. Dat voelt fijn en geeft vertrouwen.

Meer flow

Je leven bestaat uit allerlei toevalligheden, synchroniciteit, wondertjes en hulp uit onverwachtse hoeken. Dingen gebeuren gewoon, zonder jouw bewuste inbreng. Het lijkt wel magie!


Meer rust

Rust in je hoofd, omdat je de controle los kunt laten. Omdat je weet dat je een krachtige creator bent die alles kan zijn, hebben en doen wat je wilt. Je geniet meer van de weg naar je doel toe en vertrouwt erop dat het naar je toe komt. Je slaapt beter en hebt meer energie gedurende de dag.

Meer plezier

Je zit lekkerder in je vel, werkt met meer plezier aan de dingen die je wilt bereiken. Stress vreet je levenslust niet langer op. Je kijkt vanuit een positieve mindset naar de wereld, wat ervoor zorgt dat dingen veel positiever en mooier zijn dan je ooit verwacht had.


DE KRACHT VAN MEER FLOW

Deze gegevens staan vermeld in een van de beste boeken over stressvrij werken en leven: “Minder Moeten, meer Flow” (Jan Bommerez).
In een recent onderzoek stond dat ruim 40% van de vrouwen dagelijks gebukt gaat onder spanningen. Ook 2x zoveel vrouwen krijgt een burn-out dan mannen. Praten over stress op het werk is nog altijd een taboe. Echter, stress is de meest voorkomende beroepsziekte. Maar liefst 56% geeft aan vaak tegen de werkdag op te zien. Zelfs 60% geeft aan dat ze nog harder gaan werken als het hun teveel wordt.
Een krantenkop schreeuwt dat Nederland behoefte heeft aan een stressvrije werkplek. Het goede nieuws is dat die plek al bestaat, die is te vinden als je werkt in Flow. Niet zo moeilijk eigenlijk, want het is je natuurlijke staat.

Wetenschappelijk onderzoek heeft allang bewezen dat je in Flow het beste presteert met minder inspanning! Dus het allerbeste medicijn tegen stress en werkdruk is om vaker in Flow te werken.

 

IN FLOW

- bereik je meer zonder keihard te moeten werken

- zijn je prestaties niet alleen te verklaren door factoren als inspanning, talent of opleiding 

- voel je je goed, gelukkig en productief tegelijk

- zit je dag vol met synchroniciteit, die je ondersteunt in je succes

- gebeuren dingen als vanzelf, alles om je heen werkt mee

- ben je een magneet voor positieve omstandigheden

- kost het werk je geen energie, maar het geeft je juist veel energie

- krijg je allerlei nieuwe ideeën, die tot onverwachte resultaten leiden

- werk je niet zozeer vanuit motivatie, maar je neemt actie vanuit inspiratie

- ben je het beste verzekerd tegen stress- en ziekte verzuim!


 

“Life is meant to be simple, and this is the way you were meant to live and function.

You are meant to be a creative being, endowed with creative abilities to make things happen at will. You are not meant to spent most of your time moving against the grain and struggling to get things done. 

The struggle is always optional, unless you choose it as part of your experience.”

Richard Dotts, author of 20+ Amazon bestsellers on The Science of Creative Manifestation


THE LAW OF ATTRACTION . " Vraag en het wordt gegeven...."

De Wet van Aantrekking is gebaseerd op de gedachte dat het oneindige en overvloedige Universum vooral luistert naar de emotionele lading van onze geheime of uitgesproken wensen.

Luisterend naar de vibratie van onze emotie kan het Universum niet anders dan het gevraagde schenken, mits wij die stroom niet hinderen.

We trekken allemaal die dingen aan die we uitzenden. Via de Wet van Aantrekking nodigen wij de gebeurtenissen in ons leven uit. De intentie en intensiviteit waarmee wij aandacht geven aan onze wensen en verlangens is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van het gevraagde in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt het universum.

 Je creëert je eigen werkelijkheid. Wat je uitstraalt komt bij je terug. Je kunt de Wet van Aantrekking beter leren begrijpen door jezelf te zien als een magneet die de essentie van alles waar je aan denkt en alles wat je voelt, naar zich toe trekt. 


Mijn visie en eigen ervaring hebben een solide wetenschappelijke onderbouwing,

zoals zo treffend beschreven staat in het boek ‘Quantum Succes’ van Sandra Taylor.

“Everything changed for me when I was introduced to Quantum Physics nearly 20 years ago. The principles of vibration and consciousness opened my eyes to a world of possibilities that I’d never been aware of before. I found that the patterns of the natural world can be applied to any situation to bring about amazing results. This Science is liberating because it gives you control of your future. It is empowering because it allows you to determine the direction of your destiny. No matter what you may have experienced in the past, when you tap in these amazing Universal Forces you’ll arrive at the real Source of Succes.”


Word winnaar van je eigen leven en kom in actie.

De tools die ik aandraag zijn al wetenschappelijk bewezen, succes is onvermijdelijk, maar alleen als jij ze ook echt toepast!

Met mijn jarenlange ervaring help ik je graag om te groeien. Je bent niet voor niks op deze website gekomen. Ik geloof dat alle dingen voor een reden gebeuren. Als jij ervoor kiest om verder aan jezelf te gaan werken, gaat dat je prachtige dingen opleveren. Je hoeft niet te twijfelen want je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen. Beweging is groei.

Alles wat je wilt staat al voor je klaar! Je hoeft alleen nog maar je weerstand in de vorm van zorgen en angsten los te laten om het te kunnen ontvangen. Het is verwachten en geloven dat wat je wilt, in je leven komt. Jouw wensen en verlangens toestaan om door jou ontvangen te worden. Het is denken en voelen en doen alsof je wensen al gerealiseerd zijn. Ik geloof dat je alles kunt bereiken als je er maar op vertrouwt dat je het al hebt. 

 

Je kunt ervoor kiezen om een winnaar te zijn van “The Inner Game of Succes” 

en weer te leven in de natuurlijke flow waarin je gemakkelijker meer bereikt!